lördag 5 december 2009

Ont i armen


Idag har jag ont i min arm. Jag tog svininfluensavaccinet i går och har fortfarande ont. Buhu, då kan man inte sticka, man kan egentligen inte göra ngt alls. Skriva på tangentbordet gör också ont. Det är té och Poirot istället ikväll!

3 kommentarer:

  1. Äntligen! Menar sprutan alltså. Det är ju synd att du inte kan sticka. Själv har jag inget handarbete just nu. Bakar istället.

    SvaraRadera
  2. Jag veeeet! Visst gör det ONT i armen! Som att man fått ett getingstick, min arm är hård och öm på det stället - som en bula. Sitter fortfarande i sedan i torsdags, även om det är lite bättre idag. Men nu är det gjort, skönt att man får vaccin.

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Lycka till med stickandet och juntandet. Här hemma klirrar stickorna hela kvällarna och Bibban skall dessutom ge bort stickor och mönster i juilklapp till en nybörjare. Jag gissar att en del lektioner blir nödvändiga.
    Själv har jag blivit stucken som du men det dröjde fyra dagar innan jag märkte av någon effekt: lätt frossa och trötthet under några timmar.

    Och så önskar vi God Jul till alla!
    Leif-Göran(med Bibban i bakgrunden)

    SvaraRadera

Klar med: En lila Penny

Det tog lite tid att bestämma sig för vad jag ville göra med det här viskostyget från Minerva Crafts! En ny Gertie Shirtwaist Dress har ...