tisdag 27 oktober 2009

Knappar är svårt!


Äntligen har jag skaffat knappar till denna väst. Jag stickade den under några veckor i våras men har alltid så svårt att hitta knappar jag gillar. Vet inte varför jag tycker det är så svårt. Jag försökte få lite bohemstil på det hela med de stora naturfärgade träknapparna, men nu undrar jag, blev det inte lite för mycket Pippi Långstrump över det hela? Ska jag välja ngt diskret i grått istället?





5 kommentarer:

  1. Svårt det där med knappar, kanske att en mörkare brun blir lite mer diskret och samtidigt behåller det lite mer bohemiskt än typ en mörkgrå? Tror jag skulle bli supersnyggt! Men detta var inte för mkt pippi-varning heller, däremot om du hade valt kultur-tant-knappar (röda eller gula trekanter i trä)... :)

    SvaraRadera
  2. Snygg väst.Tycker knapparna är snygga med det ÄR svårt att välja. Beror på vilken stil man vill ha. Skulle finnas någon smart annordning så det gick att byta ut knapparna snabbt. Typ snapp on. Något att fundera på kanske?

    SvaraRadera
  3. Västen är jättefin! Kan man ta del av mönstret?

    SvaraRadera
  4. Självklart Annica! Jag trodde att jag skickat det till dig redan, då måste det ligga på jobbet och vänta i nån låda. Ska leta upp det till veckan! Tack för råden om knapparna, finns en knapp och bandaffär på Kungsgatan jag ska gå till o kika lite!

    SvaraRadera
  5. Tack för mönstret :)! Är ju inte lika snabb som du, men så småningom kanske... :)

    SvaraRadera

Klar med: En lila Penny

Det tog lite tid att bestämma sig för vad jag ville göra med det här viskostyget från Minerva Crafts! En ny Gertie Shirtwaist Dress har ...